Velkommen til bloggen

Salunton som man siger på esperanto. For dem som ikke kender så godt til sproget, så betyder det blot hej. Mit navn er Christian og dette er min blog, poulthorsen.dk, som jeg har opkaldt efter den danske forfatter der skriver på verdenssproget esperanto. Jeg vil her på siden skrive en masse forskelligt om blandet andet Poul Thorsen og hvorfor han er min yndlingsforfatter samt nogle af de værker han har skrevet. En af særtegnende ved Poul Thorsen er at han skriver på det verdensomspændende kunstnersprog esperanto, som er et såkaldt kunstsprog, som er opfundet for at folk nemt kunne lære et universelt sprog og dermed få en bedre forståelse for kunst på tværs af sprog, grænser og kulturer.

esperanto

Jeg er generelt set meget glad for sprog som fx esperanto, men også andre former for sprog og kulturer som jeg også vil skrive meget mere om her på bloggen. Der vil være indlæg inden for alle ovennævnte kategorier men til tider også for helt andre emner inden for kultur og kunst eller blot hvad jeg ellers finder der er interessante at skrive om her på siden, hvor jeg håber at I vil følge med og også finde mine indlæg interessante.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *