Afslapning med musik

Vi har som mennesker hver vores måde at koble af på og lade vores sind slippe løs og lade tankerne glide væk fra hverdagens stres og jag. Jeg er stor fan af kunst og det er også kunst der er med til at hjælpe mig med dette. For nyligt har jeg eksperimenteret med flere former for afslapning med hjælp fra kunstens verden, hvilket har været lidt af en rejse.

Jeg har altid været glad for at læse for at koble af, hvor jeg tit er opslugt i bøger, hvilket Poul Thorsens værker har været helt gode til. Dog har jeg det med til tider at fordybe mig lidt for meget og fokusere lidt for meget på indholdet, som jo egentlig også er vigtigt. Derfor måtte jeg finde på andre metoder for at få slappet af.

En af de andre ting jeg er begyndt på nu er musik til at koble af med. Jeg har fundet noget helt fantastisk musik til afslapning. Til dem som ønsker at prøve det, kan jeg anbefale at tage et kig på Music 4 Dreams hvor der er masser af god inspiration til at finde afslappende og afstressende musik. Jeg var egentlig lidt skeptisk i starten, men efter at have taget det til mig så er det faktisk ganske vidunderligt. Det gældes egentlig bare om at sætte musikken på, læne sig tilbage, slappe af og lade tankerne flyve afsted. Det giver en hel fantastisk energi som jeg kun kan anbefale andre også at afprøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *